Dagis och skrivna papper

Det är så roligt att vara på dagis med Wille=) Idag när vi kom in skrattade wille o skulle ner o leka direkt. En liten kille kom fram till oss o hälsade glatt, Wille! De verkar gilla honom än så länge;P
Vi har provat att vara med ute idag, det går sådär eftersom wille inte kan gå med skor och overall.. Han ramlade så fort han försökte stå upp stackarn. Men han fick gunga lite, leka i sanden, och det bästa av allt, åka en stor traktor! Den älskade han att bli körd runt runt på=)
Lämnade honom en kort stund hos den ena pedagogen ute när jag gick in för att blanda Neocate, och det gick jättebra. Wille bara skrattade när jag kom tillbaka.

Sen bar det hemåt, tiden går så fort på dagis. Wille fick sin flaska i vagnen, han är ju hungrig vid den tiden lilla gossen.

Till eftermiddagen blir det nog en tur till Måsen och ikväll ska vi till Camilla, Celina o Göran=) Ska bli jättekul att se dom igen.

Igår skrev vi papper hos mäklaren, allt gick bra, o Wille var en hjälte! fast det var så trist där för honom så var han supersnäll. han satt på golvet o ritade i ett block, sen spridde han ut papper överallt och busade;P

I morgon ska vi till barnkliniken vid 10 så då missar vi ju dagis.. tyvärr.. Och sen blir det Oxhagen.
Sen på em ska vi till banken, och efter det börjar det bli dags för den där Hambo dansen;P
Efter det

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0