Min sötnos, nya bilder

Wille och jag har odlat sockerärtor och tomater...




Men ibland är det roligare att leka..


Att leka med "borren" och hammaren är det nya nu..



Mina sötnosar..


Ingen sång och dåligt med kärlek

I söndags stod vi vanan trogen längst upp i klacken på Fredriksskans. Vi väntade oss massor med härlig sång och hade hoppats få klappa och sjunga oss varma i kylan. Men matchen startade och sångerna uteblev nästan helt. Visst sjöng vi en och annan, men det blev inget tryck, inget stöd kan ha känts nere på plan. Nu kanske ni undrar varför vi helt enkelt inte sjöng själva, men det är ju lite grejen med en klack, att sjunga tillsammans, för att skapa stämning, och inte minst, för att höras. Det är inte helt lätt att som liten kort tjej få igång en hel klack. Den bistra sanningen är att Halmstads klack bestod exakt av elva personer. Och de hördes mer! Skandal är vad det är.
Visst fanns det gott om skällsord, burop och klagan i kalmarklacken. Men vad hjälper det? Var är kärleken? Visst ska man väl stötta sitt lag även i motvind? Herregud som det blåser i denna stan borde vi väl vara riktigt bra på att tackla vinden?
Nej fram för mer sång. Kapten Rydström vrålade något kväst om mera sång nere från plan, och jag förstår honom. Behöver man spela ihop sig som ett lag kan det nog vara gott med värmande sånger i ryggen.

Skärpning till första maj! Det är väl bättre att vi fram tills dess skakar liv i kärleken? Och så har vi ju ett helt gäng nya spelare att skriva sånger om. Det borde värma i vinden.

Vår i luften

Som vanligt strular nätet så ska passa på att göra ett inlägg medan det verkar fungera.

.Här hemma hoppas vi på att hålla oss friska tills i morgon, så vi kan lämna wille till mn familj i helgen. Barnvakt! Skulle verkligen vara välbehövligt. Vi behöver fixa massor, måla o sätta panel o grejja. Vi har haft mysiga eftermiddagar nu i solen med wille, så skönt när man kan vara ute. Men han är väldigt busig och vill gärna rymma. I dag har vi grillat korv o bröd, det gillade gossen=) Han går ju heltid på dagis nu, och det känns så himla bra. Han blir överlycklig när han kommer dit, o lika glad när martin hämtar honom på em. Martin har tagit över hämta o lämna, o det funkar jättebra.

Jag har massor i skolan men det är så underbart roligt. Jag älskar alla latinska ord och Medicinsk miniordbok är min nya favorit. Den 27 april ska jag gå på en föreläsning om Reflux, det ska bli väldigt intressant. Kommer inte ihåg vad läkaren hette som ska hålla i den, men tror det kan bli givande. I Kalmarsalen.

Den 2:a maj är det dags för Kim Strannes releasespelning på Palace, ska bli såå roligt att höra nya skivan! Den första låten är ju galet bra, " Bli gammal med mig". Lyssna på My Space!


Förresten ringde willes läkare igår, han den rysligt upptagne, men bra. Han sa att vi skulle öka Pulmicorten till det dubbla så fort wille blir minsta förkyld eller hostig nästa gång, och det lär ju inte vänta på sig.. Sen ska vi fortsätta med den dosen i 4 veckor, o sen ska läkaren återkomma. Airomiren får vi ge fortsatt 8 ggr per dag vid behov. Då är vi alltså uppe i 12 inhalationer varje dag.. Lilla wille.


Nu väntar talang, KRAM


Min skutt



Mammas älsklingsprins!!

och en plansch

Plansch - skelett - Klicka på bilden för att stänga

Vart hittar jag ett skelett?




jag ska fixa ett studierum och skulle behöva ett skelett. Nån som vet vart man kan få tag på ett? På skolan finns ett par st, men det känns lite svårt att sno med sig ett obemärkt;P

Påskhelg alltså. Vad göra med all denna tid. Hoppas på sol och så blir det ju förstås ett tjog påskmiddagar.

Happy easter!

Äntligen

Äntligen har vi fått internet! Det är ett under! Efter 2 månader utan hemtelefon och internet började jag känna mig som en ouppdaterad eremit, men det ska det bli ändring på nu.

Äntligen har jag också börjat plugga. Yes jag kom in som reserv, så himla nice. Jag hade ju för bra betyg egentligen, logiskt eller hur, men jag kom in iaf. Tack för det Komvux. Så nu pluggar jag till USKA och det är verkligen galet roligt. Jag älskar att vara i skolan om dagarna, att ha tider att passa! Jag var sååå trött på att vara mammaledig efter 18 månader, så detta är underbart.

Peppar peppar har Wille trivts bättre på dagis. Han har fått vara frisk lite mer, även om han hade en svacka i helgen. Så det och mer tid på dagis tror pedagogerna, och vi, har gjort susen. De är så bra på Willes dagis, tar sig verkligen tid och ser barnen som individer. På morgonen när Martin lämnar Wille så ska han bara till köket, de bakar ju bröd och äter frukost där varje morgon. Och det gillar såklart Wille!

Här hemma i huset har vi fått lite ordning på ett rum till, och satt in en centraldammsugare. Vilken skillnad det blev mot en vanlig dammsugare! Så jäkla rent, och smidigt var det med. Tack Martin=)

Våren älskar jag, och solen. Så skönt att vakna till fågelsång! Hoppas hoppas att det fina vädret får hålla i sig!

Nehe, dags att få lite färg.


RSS 2.0