"Inget barn i Sverige svälter sig självt"

Nu _orkar_ jag inte höra denna Dumma Myt fler gånger!

Läs denna text, skriven av Carro på familjeliv.se och kom sedan o säg att jag har fel.

Överallt så läser man om barnfetma, forskning kring barnfetma, dom okända barnsjukdomarna m.m.
Men ingenstans får man läsa om det som ingen talar om.
Matvägran hos barn.
"för inget svenskt barn svälter sig själv"

Det är våra barn levande bevis på att det är en myt och inget annat.
Och vi får kämpa i motvind tom mot sjukvården.

Våra barn vill inte äta.
Vi har gjort allt, tro oss, men inget funkar.

Några av barnen äter lite, kanske ngn sked barnmat, en liten bit korv, lite kyckling, kex, knäckebröd, frukt och grönt.
Några barn äter inte alls.

Några av barnen äter iaf välling och lever på det.
Några av barnen vägrar att stoppa ngt i munnen.

Några av barnen får näringspulver i vällingen, för att dom ska gå upp i vikt.
Några av barnen har sond, peg, eller knapp för att dom ska få i sig näring överhuvudtaget.

Att en 2-åring väger under 10 kilo enbart för att han inte tycker om mat, att en 3-åring har peg på magen sedan länge för att hon inte vill äta och att mamman fick kämpa för att hon inte skulle dö innan hon fick den, att en 1-åring just nu ligger isolerad och svårt sjuk på en vanlig vårdavdelning istället för en infektionsavdelning och utan specialistläkares uppsikt.
Ska det vara så?

Överallt blir vi ifrågasatta, från folk på stan, familj, släkt, vänner och framförallt, av sjukvården.
Vi har blivit runtslussade, felbehandlade, klappade på huvudet, motarbetade, ja säg vad vi inte blivit.
Vissa av oss har orkat ta kampen och skrikit oss så blå i huvudet när vi träffat oförstående, oengagerade och motvilliga läkare, så att det tom står i barnens journaler att mamman är aggresiv.
När det enda man vill är att ngn ska lyssna, förstå, ta oss på allvar.
Vissa av oss har inte orken, eller har nästan gett upp hoppet.
Ska det vara så?

Våra barn har fått gå igenom så otroligt många undersökningar, på måfå, som inte leder ngnstans, pga att tillräckliga kunskaper kring matvägran inte finns.
Ska små barn behöva det?

Vi ska inte dra alla över en kam, en del av oss har, tillslut, träffat underbara läkare, som gör allt för att hjälpa.
Men dom läkarna är rent för få, tyvärr.
Ska det vara så?

Vad ska vi göra, för att ngn inom sjukvården ska vakna upp och inse att detta problemet faktiskt finns, bland svenska barn, och att det är på tiden att det börjar forskas kring det?
Ingen förälder borde behöva få stå ut med att se sitt barn på det sättet som vi får se våra barn.
Och inget barn borde behöva få gå igenom allt det som våra barn går igenom.

När är det våra barns tur att få den hjälp, uppmärksamhet och kunskaper kring matvägran som behövs?

If I were a millionair

Skulle jag köpa HELA Me&I Kollektionen! Nej men nästan iaf. Vilka sjukt fina kläder i den nya kollektionen!!! Och jag dööör ju här, jag kan ju inte beställa nu.. inga pengar. Inte snällt på min födelsedag o allt;P
Kolla själva, www.meandi.se klicka på Våra Kläder och sedan fliken Till Bäbisarna.
Världens gulligaste overall med lejon o en frottedress med kanin, såå söt.
Jaja det blir att spara cash o hoppas att det finns kvar en stund till iaf.

Nu ska jag strax hämta Wille på dagis, han var som vanligt grymt ledsen o arg när jag gick.. lilla gubben. Nu är det iaf helg så får han vila. Ikväll blir det lite kalas.

New and fresh

Nåja det kanske man inte kan säga om mig;P Men lite bättre mår jag allt, ingen feber. Skönt! Igår o idag har jag skolat in Wille på dagis, med liknande dåliga resultat som innan. Idag har han ätit makalöst dåligt, vägrade frukost o på dagis skulle han bara ha lite lingonsylt o sås. Så på öppna förskolan fick jag i honom lite gröt, men då var ju klockan 14.30.. Ikväll åt han iaf lite makaroner.

Vi firar min födelsedag ikväll, jag o Martin nu, o innan Wille gick o la sig så var han förstås också med;P Jag fick Wii Fit av Martin så nu kan jag börja träna hemma=) Och av Wille fick jag ett jättefint kort med bilder av det som var min present. Wille o Martin har nämligen lämnat in min cykel på lagning, o när den kommer därifrån kommer den vara som ny=) Därav dagens topic;P Men inte nog med det, cykeln kommer även utrustas med barnsadel och så ingår en fin hjälm till Wille=)  Perfekt, jag hade önskat mig min cykel new and fresh=)

I morgon ska vi fira med mina föräldrar på kvällen, på lördag kommer Martins pappa och hans familj. På kvällen på lördagen ska vi till Cissi o Johan o Hugo=) Och på söndagen är det 20 års kalas för Julia. Busy weekend alltså.
Låt oss hoppas att vi alla håller oss new and fresh.. eller åtminstone fresh;P

Sjuk

Japp så har konsekvenserna av dagis drabbat oss. Eller mig, men jag fruktar att även Martin o Wille kommer smittas. Influensa. Jepp. Men tack gode gud inte den man kräks av *fobi* utan den med feber, hosta och ont överallt.

I morgon ska jag ha hand om wille själv. Men jag har ju bara nästan 39 i feber nu efter ipren.. så det ska nog gå.. bra.

Suck.
Hoppas återvända med mer positiva toner när vi förhoppningsvis är friska igen.

Willebus med majskrok


Wille sötis på julafton



(strunta i hans trötta mamma....)

Wille spelar Guitar Hero


Tänk att denna lille Wille blivit så stor!


Ingen action

OJ vad dålig jag vart på att uppdatera här.
Hm vad har då hänt sen sist.
Wille har ju börjat dagis, vi håller på med inskolningen ju, snart 3:e veckan.. Det går väl sådär. Han blir ruskigt trött o arg o hungrig vid kl 10 eftersom han vägrar äta på morgonen.. När jag vart med på dagis så har jag gett honom gröt vid 10, sen har vi gått hem så han fått sova. Han har alltså bara orkat en timme.. Nu skulle jag lämna lite längre, både tors o fre. Torsdagen var han superledsen när jag gick, det var inget kul alls. Sen hade han vart vansinnig, lugnat sig lite, och vart vansinnig igen. Han hade vart jättetrött men ätit fisk och potatis! Det var dagens stora positiva höjdpunkt.
Men när jag hämtade honom var han hysteriskt ledsen igen, han satt med sin napp o snutte o tårar rinnande.. Inte kul.

På fredagen skulle jag lämna samma tid, vi är alltså med på frukstund o samling mellan 9-9,30 ca. Sen går vi o hämtar vid 11 tiden. Wille blev jätteledsen igen när jag skulle gå, men sträckte armarna mot sin fröken (!) när hon frågade om han ville gå o titta i fönstret.. Bra! Men sen hade han vart totalt vansinnig, igen. Det hade inte funnits några barn att kolla på i fönstret sa fröken, o då blev han som tokig.. De försökte allt, men kunde inte få honom lugn. Så tillslut fick de lägga honom i vagnen och dra honom tills han somnade.. Han hade sovit ca 20 min o sen vaknat på bättre humör. Sen hade han ätit (!) massor med Hajmal och stekt potatis. Till det drack han ett helt glas vatten.
När jag kom satt han kvar vid bordet med sin fröken, superglad, och åt. Han hade alltså suttit, av egen fri vilja, och ätit hur länge som helst! Helt otroligt. Han ville inte komma upp eller något när jag kom, utan jag satte mig brevid så visade han sin fina fisk som han åt. Såå söt! När han blev törstig pekade han på glaset, då skulle fröken hjälpa honom! Det får ju inte ens Martin göra om jag är med i vanliga fall. Framsteg!

Det var egentligen veg.korv och potatis på menyn igår på dagis, men wille tål ju inte den korven, så de hade sparat fisk åt honom. De är så snälla, de sa att de alltid ska ha fisk hemma, så de kan laga o frysa in, lax o vit fisk, så wille kan få om han vill ha. Såå snälla! De har försökt att ge honom hans gröt, men det vill han inte ha. Det är ju bra på ett sätt, om han istället äter lunchen. Men lite oroande att de inte kunde mata honom utan var tvunga att söva honom när han var sådär arg..

Det är dubbelt detta med att han verkligen visar sina rätta sidor, så att säga, på dagis. Dels är det skönt att de får vänja sig från början.  Och så är det lite skönt att de ser och märker, det bevisar ju (iaf lite) att jag inte är galen, utan att wille faktiskt har lite speciellt humör (nu var jag snäll). Men samtidigt är det ju lite oroande. Då är det ju kanske något som inte riktigt stämmer, när dessa erfarna pedagoger märker skillnad mot de andra barnen.

Vi får se. Nu väntar BVC på torsdag med remiss till barnpsykologen. Innan dess väntar möte på komvux och atleje sofi och dagis på måndag. På fredag fyller jag visst år, det hade jag lyckats glömma.

I morgon väntar afternoon tea med våra grannar från Italien, det ska bli roligt.

Nu väntar morgonen på uppstigning.

Vilket träd är finast?

Jag kan inte bestämma mig. Träder nedan eller detta, vilket är finast. Tänk gärna att det ska vara samma ljusblå bakgrund som i inlägget nedan. Ser inte detta trädet, från Lollopard.se, mer ut som ett riktigt träd?


Tapetträd



Visst är det galet fint?? Detta fina träd finns på www.urbis.dk

Vill ha! Vet någon vart man kan hitta fåglar och fågelholk?

Kalmarjouren

Så var ännu en lördagkväll spenderad på Kalmarjouren, iofs är vi inte så vana att vara just där, men väl på Barnakuten. Det är lugnare o skönare på kalmarjouren, så vi åkte dit som första instans igår, och det räckte tack o lov.

Vi var hos Willes mormor o morfar igår. Wille är dunderförkyld med hosta som envisas att väcka honom hela tiden, igår på dagen sov han en timme på hela tiden mellan 05.30-20.00.. Lagom trött gosse med andra ord.
Vi tyckte inte det var så farligt med honom, vi är ju vana att han skriker o gal o låter som ett tåg i andningen. Men hans mormor var envis o tyckte vi skulle kolla honom.
Så jag ringde sjukvårdsrådgivningen och de sa samma sak. När vi kom till Kalmarjouren lyssnade läkaren på Wille och sa att han är mycket tät och rosslig, han ska få inhalera.
Två gånger inhalerade Wille, sen blev det peppar peppar så pass mkt bättre så vi kunde åka hem.
Vi som inte hade haft en tanke på att åka in, och så sa de att det var bra att vi kom... Hm.. man blir för härdad, det är bara så.

Wille har by the way lärt sig att inte skrika när det sticker honom i fingret. I måndags fyllde de ju flera rör på sjukhuset, i går var det bara ett litet. Men han satt så snällt o stilla, bara tittade på sitt finger. Sötis!

Låt oss nu hoppas på bättre effekt av hans Airomir idag, så vi slipper åka in igen ikväll.

Återbesök


Nu är vi hemma efter dagis, en timme går ju så fort! Det går jättebra, i dag har wille målat med kritor med en av pedagogerna=)

Igår var vi på barn på återbesök. Wille ligger ju 3 kurvor under på längden, han är 71 cm nu, 15 mån. Vikten ligger han 2 kurvor under,  väger 8936. Längden oroar vår läkare lite, han tror inte wille växer för han får i sig för dåligt med energi. Så nu tog vi nya prover på njurar o lever igår. Sen kommer vi få remiss till ultaljud av magen, och dietisten ska räkna igen på hur mkt energi wille egenligen får i sig och hur mkt han behöver.
Nästa vecka blir det remiss till psykolgen via bvc.

Dagis och skrivna papper

Det är så roligt att vara på dagis med Wille=) Idag när vi kom in skrattade wille o skulle ner o leka direkt. En liten kille kom fram till oss o hälsade glatt, Wille! De verkar gilla honom än så länge;P
Vi har provat att vara med ute idag, det går sådär eftersom wille inte kan gå med skor och overall.. Han ramlade så fort han försökte stå upp stackarn. Men han fick gunga lite, leka i sanden, och det bästa av allt, åka en stor traktor! Den älskade han att bli körd runt runt på=)
Lämnade honom en kort stund hos den ena pedagogen ute när jag gick in för att blanda Neocate, och det gick jättebra. Wille bara skrattade när jag kom tillbaka.

Sen bar det hemåt, tiden går så fort på dagis. Wille fick sin flaska i vagnen, han är ju hungrig vid den tiden lilla gossen.

Till eftermiddagen blir det nog en tur till Måsen och ikväll ska vi till Camilla, Celina o Göran=) Ska bli jättekul att se dom igen.

Igår skrev vi papper hos mäklaren, allt gick bra, o Wille var en hjälte! fast det var så trist där för honom så var han supersnäll. han satt på golvet o ritade i ett block, sen spridde han ut papper överallt och busade;P

I morgon ska vi till barnkliniken vid 10 så då missar vi ju dagis.. tyvärr.. Och sen blir det Oxhagen.
Sen på em ska vi till banken, och efter det börjar det bli dags för den där Hambo dansen;P
Efter det

Husägare

Jaha. Så har vi visst köpt hus;P Det blir Hamboplan! =)

Vi gav ett bud o fick det för det priset, det var nice. Har bytt bank till en supertrevlig, inga som helst problem med lån=)

Så nu blir det att fixa med inredning, luftvärmepump, tapeter, slipning av golv o målning av tak, underbart!

Jag har ju längtat efter att renovera nu, känns skönt att det är lite lagom att göra, kök o badrum e ju fixade.


MIO har en Underbar möbelserie ju, som jag drömt om innan, Amelie. Ska övertala Martin att köpa ett par juveler till huset=) Blir nog en tur dit i dagarna.


31 mars e inflyttning om nu allt går som det ska. I morgon em skrivs papper, på tors eftermiddag är det banken.


Efter det är klart ska jag dansa, Hambo! ;P


Barnledig

kan ni tro att de är sant. En halv dag, en hel kväll o natt, och en halv dag till. Underbart skönt, men också konstigt och ovant. Är ju första gången vi är barnlediga så här länge!
Men såklart saknar jag den lille Wille! Det känns som att han ligger o sover o snart ska vakna. När vi vart o handlat skulle vi packa upp, och det var ingen galen Wille som slet o drog.
Han är så liten till växten med fyller en sååå stor plats. Vår lilla älskling.
Men jag tror det är supernyttigt att jag får sakna honom lite.

Har vart på Mio idag och blivit helt kär i serien Amelie. Så underbara möbler!
Sa till Martin att jag dött o hamnat i himlen, så fint var det=) Vitt, vitt, vitt.

Blir att skaffa ett jobb, ett hus o sen införskaffa dessa juveler;P För det är ju sååå enkelt.. eller inte.

Nehe tacosen kallar, sen blir det film, Changeling.

Kram

Lista

Nackdelar vs Fördelar med Hamboplan:

Nackdelar
Ingen källare/gillestuga
Ingen öppen spis
Ful färg utvändigt
Lite konstig planlösning
Dagis i Lindsdal?!?
Platt tak
Enplanshus

Fördelar
Stor skyddad tomt
Nära Linda=)
Bra läge
Lagom mkt att göra på huset
Ingen fukt längre, 10 års garanti
Golvvärme i badrummet
Badkar
Två toaletter

Vilken lista överväger?

Hamboplan

Vad tkr ni om detta hus??

Se länk..

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/278972

Rehab

Baby Baby
When we first met, I never felt something so strong
You were like my lover and my best friend
All wrapped into one with a ribbon on it
And all of a sudden you went and left
I didn't know how to follow
It's like a shock that spun me around
And now my heart's dead
I feel so empty and hollow

And I'll never give myself to another the way I gave it to ya (to ya)
Don't even recognize the ways you hurt me, do ya (do ya)?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you are the one to blame
And now I feel like - ooh!

You're the reason why I'm thinking
I don't wanna smoke on these cigarettes no more
I guess that's what i get for wishful thinking
Should've never let you enter my door
Next time you wanna go on and leave
You should just go on and do it
'Cause now I'm using like I bleed

It's like I checked in to rehab
And baby, you're my disease
It's like I checked in to rehab
And baby, you're my disease
I've gotta check in to rehab
'Cause baby you're my disease
I've gotta check in to rehab
'Cause baby you're my disease

Damn, ain't it crazy when you're loveswept
You'd do anything for the one you love
Cause anytime that you needed me, I'd be there
Its like you were my favorite drug
The only problem was that you was using me
In a different way than I was using you
But now that I know that it's not meant to be
You gotta go, I gotta wean myself off of you

And I'll never give myself to another the way I gave it to ya (to ya)
Don't even recognize the ways you hurt me, do ya?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you are the one to blame
Cause now I feel like - ooh!

You're the reason why I'm thinking
I don't wanna smoke on these cigarettes no more
I guess that's what i get for wishful thinking
Should've never let you enter my door
Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it
'Cause now I'm using like I bleed

It's like I checked in to rehab
And baby, you're my disease
It's like I checked in to rehab
And baby, you're my disease
I've gotta check in to rehab
'Cause baby you're my disease
I've gotta check in to rehab
'Cause baby you're my disease

Oh - Oh
Now ladies gimme that..
Oh Oh Oh Oh Oh-Oh
Oh Oh Ouh Oh
Now gimme that
Oh Oh Oh Oh Oh-Oh
Oh Oh Oh Oh
Now ladies gimme that..
Oh Oh Oh Oh Oh-Oh
Oh Oh Oh Oh
Now gimme that
Oh Oh Oh Oh Oh-Oh
Oh Oh Oh Oh

Oh

You're the reason why I'm thinking
I don't wanna smoke on these cigarettes no more
I guess that's what i get for wishful thinking
Should've never let you enter my door
Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it
'Cause now I'm using like I bleed

It's like I checked in to rehab
And baby, you're my disease
It's like I checked in to rehab
And baby, you're my disease
I've gotta check in to rehab
'Cause baby you're my disease
I've gotta check in to rehab
'Cause baby you're my disease

Barnfri helg

Yepp, i morgon ska ju Wille sova hos mormor o morfar. O vad ska jag o Martin hitta på? Eftersom kassan e... skral så blir det nog gratis aktiviteter;P Nu menar jag alltså en god middag hemma (lax med blomkålspure och rotsaker) och en flaska alkoholfri champagne=) Sen tvingar väl Martin med mig på ett parti Wii, men det kan jag ta, om jag får klå honom i Singstar sen=)

Har kollat upp saker idag. Är en sån dag. Och kanske kanske finns det hopp. Men det blir en lusfattig vår om jag inte får ett jobb snart!!

Ingen som har ett till mig??

Lyssnar på Rihanna, Rehab. Underbara låt!

Crap

Är så besviken idag. Har tänkt att läsa till USKA på distans, men får inte det beviljat av min hemkommun. De måste godkänna eftersom det är de som betalar även om utb är på annan ort.

Men de godkänner inte. För att jag har redan gymnasiekompetens! Och då är jag inte prio. De har även en liknande utb på plats här i Kalmar, men där kommer jag inte heller in, av samma anledning.

SÅ nu kan jag alltså inte bli det jag helst vill, för jag har gymn.kompetens.
*suck* Ska det vara såhär?

Är det Någon som vet vart man kan läsa till Uska utan att söka via sin kommun?

Och kan Någon ändra detta sjuka system?? *arg* eller ska man uppmuntra sina barn att plugga inte för mkt, då kanske du inte kan läsa vidare sen?? *blir tokig* Det finns ju Ingen Logik!!


Som en missbrukare brukade säga; Livet är en strid, ja livet är en strid.


Öppna förskolan

Igår var vi Äntligen på en öppen förskola igen, de har ju haft sängt så länge nu vid julen.
Wille var helt galet glad o sov ingenting förrän klockan tre på eftermiddagen! Han som brukar somna senast runt 12.
Idag sover han på balkongen, väl nerbäddad och påklädd i vagnen. Önskar man kunde söva honom inomhus på dagarna men det går ju tyvärr inte..

Har vart i stan o gått md wille, utan att gå till POP rean! Jag borde få ett pris. Kan ju iofs ha berott på att jag är lätt luspank för tillfället;P

Idag har jag ett möte kl 13 så Martin kommer hem på sen lunch o vaktar Wille. Sen åker vi nog till öppna förskolan en runda så kan Martin hämta oss där sen.

I morgon är det äntligen fredag.

Sen kommer helgen och gissa vad? Wille ska, för andra gången någonsin, sova över hos sin mormor o morfar på lördag! Så undebart skönt både för wille och oss att vila oss lite.

Nehe dags att fixa sig lite.

Frida: Om du ser något fint på POP i Oslo i strl 68 eller 74, tänk på Wille;P

Tisdag

Konstigt med tisdag, det känns ju som söndag. Men inte mig emot;P skönt att ha Martin hemma lite extra.
I morgon får wille o jag klara oss själva i 12 timmar, så det gäller att njuta idag.
tack o lov tror jag att öppna förskolan i oxhagen öppnar i morgon, kan vi åka dit en stund iaf. Trött på att bara vara hemma nu! Wille är ju så mkt mer lätthanterlig om han får komma bort och göra något kul en stund. Och så får jag prata med vuxna människor, bara det är ju en blessing i sig.

På tal om vuxna människor så skrev jag in mig på Arbetsförmedlingen igår. Inte vidare kul. Men fick träffa en jättebra handledare som gav mig nya perspektiv och nya ideer, så kanske kanske kan det vända snart.

Det Måste by the way vända snart. Det var mitt lite konstiga nyårslöfte, även om det inte är ett löfte. Mer ett motto; Det måste banne mig bli bättre snart.
Om en vecka är det inskolning på dagis, sen besök på barnkliniken igen den 15:e, efter det BVC med vägning och remiss till barnpsykolgen.
SEN måste det bli BÄTTRE. Observera att jag inte skrev Bra, utan Bättre.
Annars vet jag faktiskt inte om jag orkar mer.
Det känns som att jag ställer in mig på att klara de här sakerna, sen är energin slut. No more. Done.

Om det inte bli bättre så känns det som att jag är det snart. Done, alltså.

Denna blir det



Visst är den otroligt fin?
På Tradera hittade jag den=)

Vilken är finast?

bloominghome.se

Underbara klockor från bloominghome.se

Paul Frank och Bugaboo



Såhär snygg kommer förhoppningsvis min vagn bli till våren=)

Wii och snö

OJ vad det har snöat! Det är massor med snö överallt här. Ska bli intressant att se hur det går med buggan;P
Men mysigt så länge det ligger kvar o inte bli slask..

Igår kväll hade vi vänner från sthlm på besök, det var lite impuls att de kom just igår, så jag svängde ihop en kladdig chokladkaka med grädde. Sen spelade vi Wii, bowling och golf. Inte min melodi precis.. men det var roligt att träffas och det är så kul att dessa goda vänner nu ska flytta hit! Roligt för Wille också eftersom han älskar deras stora fina hund=)

Idag har jag haft lite sovmorgon, sköönt! Senare blir det att kolla fotboll, martins systerson spelar.

Vi var på öland igår på dagen, och gissa vad vi lyckades hitta. Både skor till Wille och en overall på rean! I str 68, en jättefin röd o vit på Lindex. Skorna var Pax.. Alltså, jag köper ju gärna märkeskläder till Wille, inte minst för kvalitet och funktion, men det FINNS inte i så små strl! I skor har Wille strl 18.. lycka till att hitta ett par snygga Kavat vinterskor i den strl..
Och overall hade jag helst köpt på POP, men de kan han inte ha, de är för stora. Så nu blir det såhär, men samtidigt känner jag att det gör inte så mkt. Huvudsaken att han har två overaller att byta med på dagis nu, och riktiga skor. Nästa år hoppas jag sannerligen att han växt i en storlek som är lättare att få tag på.

Så ett hett tips om någon därute är händig; SMÅ storlekar på overaller och märkeskläder, gärna ytterkläder, och skor. Tror jag skulle sälja hur bra som helst, det finns ju faktiskt en del 15 mån som ha strl 68;P iaf min..

Nehe dags för frukost.

Eye Q

Hmm. Sover skrev jag att Wille gjorde va? Han vaknade direkt, vansinnigt arg.

Nu har jag beställt Eye Q till Wille, Omega 3 olja. Hopps på bättre effekt än Eskimo Kids.

Är såå sugen på att göra om här hemma, men hur ska det gå till?
Vi bor ju bara i en liten lägenhet.. Hmm..
Ska fundera vidare, tipsa gärna om små roliga saker man kan göra.

Kallt

Huua vad det är kallt ute idag. har vart ute med gossen i 45 min, han ville inte somna.. Men nu susar han så sött. Inte skulle han äta på morgonen, bara ett par skedar gröt. Tror det är astman som ställer till det för honom i kylan.

Skönt med helg är det iaf! Idag blir det at försöka hitta vinterskor i strl 18... hmm.. Tips mottages tacksamt.

*Kram*

Wille ska ta sitt första dopp


En trött wille o jag plockar snäckor


Utsikt från balkongen


Wille badar i Bahia Feliz


Wille leker


Nu bor vi här

Jag har ju inte kunnat logga in på sistone på min gamla blogg, willezneezy.blogspot.com.
Så nu hoppas jag att denna ska fungera bättre!

Vi har hunnit med både resa till Bahia Feliz, jul och nyår. Och så har ju Wille börjat gå!
Såå gulligt är det, påminner en hel del om ET;P

Ska prova att lägga upp lite bilder från resan så får ni se.

RSS 2.0