Efter-bilder

Nytt försök alltså. Inte klart än med på väg.




Nytt försök med före-bilder

Ryyyyser.. Ni ser ju själva hur det såg ut!


Det blev fel

..när jag försökte lägga in bilder från Willes rum förut, ska göra ett nytt försök nu.
Är hemkommen från Oslo med många fina fynd=) Mest till Wille såklart.

Idag har jag inrett Willes nya rum, så nu sover han första natten där. . (sover hoppas vi alltså på.)

Lagar mat, torsk i ugn med spenat o potatis=)
Men ska försöka få in lite bilder medan det står i ugn o på spis.

Shopping

i Oslo och myskväll med Frida o Tommy o familjen. Ätit god sallad med underbara oliver o mozzarella, nu ser vi på Skavlan o vilar efter dagens äventyr. Vart uppe på Holmenkollen o kikat, fint men kallt!

Wille har det great med Martin, och har ätit massor! kors i taket. Han är ju (kors i taket igen) frisk! Låt oss hoppas att det får vara så ett tag nu så han kan komma ifatt igen.

From Oslo

Nu har vi installerat oss på hotellet i Oslo. Hungriga o trötta men glada=) Kul men konstigt, jag saknar redan Wille. Men tror detta är nyttigt för oss båda.

Nu bär det av mot Föda.


Holland

När du väntar barn är det som att planera en fantastisk semester - till Italien. Du köper en packe resehandböcker och sätter igång med att planera vad man skall uppleva och se. Colosseum, Michelangelos staty David, Venedigs gondoler. Du kanske lär dig några användbara fraser på italienska. Allt är väldigt spännande.

Efter några månader av otålig väntan kommer slutligen den stora dagen. Du packar väskan och ger dig iväg. Efter några timmar landar planet. Flygvärdinnan kommer in och säger: "Välkommen till Holland!"

"HOLLAND?" säger du. "Vad menar du med Holland? Jag är bokad till Italien! Det är meningen att jag skall vara i Italien. Jag har hela mitt liv drömt om att resa till Italien."
Men det har skett en ändring i resvägen. De har landat i Holland och du måste stanna där.

Det är viktigt att förstå, att du inte har kommit till ett förskräckligt, motbjudande, smutsigt ställe, fyllt av fattigdom, svält och sjukdomar. Det är bara till en annorlunda plats. Så du måste ge dig ut och köpa nya resehandböcker. Och du måste lära dig ett helt nytt språk. Och du kommer att träffa en helt ny grupp med människor, som du aldrig annars skulle mött.

Det rör sig bara om en annorlunda plats. Det går lite långsammare än i Italien. Men då du varit där ett tag och hämtat andan, ser du dig omkring och börjar märka, att Holland har väderkvarnar. Holland har tulpaner. Holland har till och med Rembrandt.

Men alla du känner reser fram och tillbaka till Italien och alla skryter om hur fantastiskt underbart de haft där. Och under resten av ditt liv kommer du att säga: "Ja, det var meningen att jag också skulle dit. Jag hade planerat det."

Och denna smärta kommer aldrig, aldrig försvinna, därför att saknaden av drömmen är en väldigt betydelsefull saknad. Men om du tillbringar resten av ditt liv med att sörja att du inte kom till Italien, kommer du aldrig att kunna njuta av de fantastiska, underbara upplevelser, som Holland har att erbjuda.

//Emily King Pearsly

Paus på Karl Johann



I morgon far vi.
Åter söndag. Sent.

Im back!

YES nu har vi äntligen internet igen!! Jihooo=) Nu kan jag skriva o skriva o skriva.. ja ni fattar va;P
Här har det väl vart som vanligt under tiden vi vart utan nät. Wille har gått ner vi vikt igen, nu väger han 8860, 17 månader gammal.. Han har vägrat äta, panik så fort han sett matstolen. Nu hoppas vi på bättring med väderomslag (astman) och efter penicillinkur mot en öroninflammation vi inte visste att han hade. Vi har fått världens bästa läkare på en vårdcentral! det trodde jag aldrig. Men så bra han är.
En positiv sak är iaf att häromdagen åt wille sin första banan! På maxi, sen har det bara fortsatt. Så nu hoppas vi att han kommer fortsätta gilla banan=) Förstår om det låter som en bagatell, men här är det big news när wille äter ngt nytt.
En mindre bra sak är att min arm håller på att gå av av veckors bärande. Okej att Wille inte väger jättemkt men ska han _jämt_ sitta på armen blir det Tungt. Och humör har han ju till tusen..
Men som sagt, vi hoppas på bättring nu. Hoppet är väl det sista som överger en va?

Jag har målat i Willes rum men kan inte glädja er med bilder då det inte är klart. En sjuk Wille går så klart före målning så det har legat nere ett tag nu. Men man vill ju gärna bli klar när man har börjat.. Taket och listerna är kvar att måla, sen ska jag börja med det roliga, inredningen=) Har köpt så fina stolar o bord till Wille på Mio, ni får se sen.

I morgon åker jag till Öland på kvällen o sover hos mina föräldrar. På tors morgon åker vi nämligen till Oslo för att hälsa på Frida!!! Äntligen=) Så Wille ska vara hemma med sin Pappi, som Mia O Klara skulle sagt;P

På söndag kväll är vi hemma igen.

Är det någon som har vad som helst för typ av jobb, let med know.

*Kram*

RSS 2.0