Fix med huset-bilder


Willes fina häst.


Hallen som börjar bli klar.


Kunde inte vända bilden, vänd huvudet;P


Ignorera köket;P


Willes rum som börjar bli lite mer klart, men man får ju nya ideer hela tiden..




Update med djurpark

I lördags var familjen på utflykt till Ölands Djurpark. Wille hade så roligt, och vi med förstås. Han älskar verkligen djur den gossen=) Han blev helt kär i flamingos, varje gång vi gick dit och han fick se dem sa han "Aj!" Så söt.
När vi fikade fick vi sällskap av en hyena, inte varje dag precis..

Bilder kommer;


Fikapaus mitt bland hyenor=)

 
Det gäller ju att stärka sig.



Efter den stärkande fikan bar det av på spaning. Med ett äpple såklart=)


Finns det några djur därborta, tro?


Åh en zebra! Klart man måste ta sig en ridtur=)


Sötnos=)


Ett blöjbyte hann vi också med;P


Sen var vi redo för en tur med Sagotåget.


och en liten tur med traktorn..

Det var en härlig dag=)

Victor

Vi är ju trogna anhängare av serien Sjukhuset på tv 3. Där fick vi första gången se en liten kille vid namn Victor, som kämpade mot cancer. Han var så makalöst söt och vi kände så med hans föräldrar.
Idag läste jag vanan trogen Vimmelmammans blogg, och där fanns en länk till Victors familjs blogg.
http://denstarkastestjarnan.blogg.se/index.html
Jag läste såklart, och det visar sig att Victor inte längre bor på jorden. Bloggen är så sorglig, tårarna flödar såklart, men samtidigt så varm och så fin. Det finns liksom inga ord, mer än att man verkligen tar tillvara på det underbara man har i livet. Och det är, om jag förstått bloggen rätt, ett av dess syften.

Känner att orden tar slut här.
Lägger in en bild på min skrutt som lite yngre. Och tänker tacksamma tankar, och sänder kramar upp till Victor hos änglarna.


Kim Stranne

En helt magisk kväll på Palace. Ja jag vet, en ironi bara det. Men icke desto mindre helt sant. En magisk spelning. Magiska nya låtar. Hoppkänsla och så gåshud. "Bara ett barn" var svårt att behålla fattningen till, och så nämnda gåshud. Överallt. Vilken underbar låt.
Vilken energi, vilken kraft, vilken glädje! Jag hade aldrig velat missa detta. Vi har redan bokat in den 25/5 då nästa spelning är, på Högalids musikfestival.
Så spelades "Litar inte på folk" och känslan var obeskrivlig. Galen. Intensiv. Och härlig.

Nu lyssnas det på nyinköpta skivan. Underbara musik, du för livet åter!

Underbara match

Igår var det känsla av back-to-last-season. I andra halvlek alltså. Om man ser till spelet. För klackens del var det idel underbara sånger, helt makalös stämning. Så surt att ha sittplats! Men gratis är ju gott;P Och det var trevligt som omväxling. Sobra var makalös, och likaså Rydström. Men det sistnämnda är ju inget ovanligt;P
Vilken match, vilket väder, vilken kväll! Jag längtar redan tills nästa hemma match. Dock inte den mot trelleborfg närmast, en måndagkväll klockan 19 är inte idealt att ha barnvakt..

Ikväll ska vi se Kim Stranne på Palace. Vi hoppas att de inte är alltför noga med leg, eftersom mitt har gått ut. Och som min långa lillasyster brukar säga, jag är en liten storasyster;P Men det löser sig nog. Roligt med skivsläpp! Vi ska köra, vi ska hämta Wille tidigt i morgon. Martin tapetserar så det går lite framåt med huset också.

Min skola är the best. Jag är _så_ glad att vara igång med pluggandet. O wille trivs ju så bra på sitt dagis nu. Jag var o kollade på Pulpeten, men nej, vi stannar på Backsippan. Underbara dagis! Den 3 juni har de konstutställning med grillning för alla föräldrar o barn på kvällen, det blir roligt=)

Wille har var vaken en del om nätterna igen... vi hoppas att det beror på förkylning, och inte ett återfall in i gamla vanor!

Nehe en liten update blev det. Nätet strular såklart fortf. Nu dags att fixa sig.
*Kramar*

Min sötnos





Kosläppet på Ingelstorp. Men vem har tid med kor när det finns Traktorer??



Lite fikapaus hos mamma i solen. Skönt!



Gullunge!



Titta mamma vad högt!

Vi hade en toppendag på Ingelstorp, så himla skoj. Wille åt en hel korv med bröd! Helt otroligt. O riktigt bra att han kunde äta ngt, det är ju så svårt annars med alla allergier.

Härligt med sommarväder!

RSS 2.0